Doğal Taşların mekanlara Tesiri


Çağın gereksinimleri, ihtiyaçları, ileri teknoloji, doğal hayata geri dönüş ve arayış, artan hastalık ve negatif olayların etkisi, yoğun iş temposu günümüz insanlarını maddi manevi yormaya yetiyor diyebiliriz. Son zamanlarda bazı bilir kişilerin,taşların özelliklerini, hayatımızda ki etkilerini,burçlara uygun taşların sırlarını, mekanlarda hangi taşların kullanmanın yararlı olacağını, hatta şifa veren doğal taşların varlığını anlattıkça bizlerde merak ederek bu konuları araştırmaya başladık..

Bu Serinin ilk yazısı mekanlarda taşların tesiri...Ahmet Maranki hocamızın kitaplarından faydalandık.

Renklerin ve doğal taşların uygun kombinasyonu ile evlerinize, ofislerinize bulunduğunuz her alana ışık katabilir, enerjisini pozitife yönlendirebilirsiniz..

Yaratılan taşların cinsleri şekilleri, renkleri ve farklı şekilde, tabii halleri itibari ile veya işlenerek kullanılmaları halinde bulunduğu mekanlara tesiri olduğu bugün ispat edilmiştir.Sarayların veya büyük binaların önüne konulan taştan yapılmış, değişik şekilli büst veya heykeller yine sağlık merkezlerinde SPA'larda kullanılan doğal taşlar yanında bütün dünyada binaların iç kısımlarında, odalarda taşların kullanımı çok yaygındır.

Sizlerde  taşların bu etkilerini mekanlarınızda kullanarak enerji dengelemeniz mümkün olabilecektir.

Mesela dinlenme odanızda yeşil, lila renkleri, çalışma odanızda lacivert mavi renkleri, yatak odanızda pembe sıcak tonda taşları kulları kullanabilirsiniz.

Bir ipucu da verelim, bunun dışında yüksek enerjili taşları mesela "Bor" u kötü enerjileri absorblaması için evinizde veya bulunduğunuz mekanlarda kullanabilirsiniz. Hatta zaman zaman el temesı yaparak bedeninizde ki kötü enerjileri topraklayabilirsiniz.



Güzel Ülkemiz Bor Madeni Cenneti diyebiliriz.

Bor taşını merak edenler için...






" Peygamber Efendimizin (sav) Özel hizmetinde bulunan Enes R.a Anlatıyor : Peygamber efendimizin yanındaydık. Avucuna küçük taşları aldığında, o taşlar tesbih etmeye ( Allah'ı anmaya ) başladılar.Peygamber Efendimiz sonra o taşları Hz. Ebubekir (R.A)'ın avucuna koydu, yine tespih ettiler. Hazreti Ömer'in eline verdi Tesbih etmeye devam ettiler.Sonra Hazreti Osman'a verdi, Onda da tesbih ettiler.  Sonra o taşları benim ve Ebuzer el gıfarinin eline koydu. Taşlar sustular.

Taşların etkisi ilahi bir sırla yüzyıllardır varlığını koruyor. Bizler yeni keşfetmeye başladık diyebiliriz. Ama hiç bir şey için geç sayılmayız. Mekanlarımıza katacağımız bir kaç doğal taş ve renkle dileriz hayatınız her zamankinden daha güzel olur.

Doğal taşların sırları ve etkileri ile yeniden burada buluşmak üzere...

www.osmanlipazar.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜHRÜ SÜLEYMAN NEDİR? MÜHRÜ SÜLEYMAN SİMGESİ

Vav harfinin manası

İNCİ NİN FAYDALARI