KORE YEŞİM TAŞI FAYDALARI/ KORE YEŞİMİ BİLEKLİK, YEŞİM TAŞININ FAYDASI, FİYATLARI






Yeşim taşının faydaları saymakla bitmiyor. Aslında tüm taşların şifa kaynağı olduğu günümüzde kabul görmüş bir gerçek. Taşların büyülü dünyası Hz. Adem'den bu yana sırrını koruyor. Bağrına Taş Basmak tabiri Hz. Adem'in oğlunu kaybettiği zaman acısından bağrına taş basmasından kalmış bir tabir olduğu biliniyor. Taşın, Hz. Adem'in acısını dindirdiği söylenir. Yani ilk insandan bu yana taşlar hep hayatımızın bir parçası... Biz insanlar taşa mana yüklemekte biraz geç kaldık. Taşların da bir dünyası ve bir dili var.. bir çok hastalığa mucizevi faydaları var. Ama bu şifa yolculuğunda en önemli faktör; kişinin kendine ait doğru taşı bilmesi ve doğru bir şekilde kullanması gerekiyor. Havvanur İncekara Taş Alimi diye adlandıracağımız, taşlarla alakalı en kapsamlı bilgiye sahip biri. Herkesin kendine özel bir taşı olduğunu belirtiyor.

Şimdi Gelelim Yeşim Taşının faydalarına: 







  Kore yeşimi, yeşim taşları arasında en faydalı olan yeşim taşıdır. Kore yeşim taşı faydalarından bahsedecek olursak; Kore yeşim taşı faydaları çok olan bir taştır. Kore yeşim taşı faydaları arasında en çok bilineni ise bel, boyun vb. ağrılarına, bel fıtığı rahatsızlıklarına iyi geldiği ve bu rahatsızlıkların tedavisinde kullanıldığıdır. Kore yeşimi bir çoğumuzun bildiği gibi kore yeşimi taşından yapılmış yataklarla bel fıtığı rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılmaktadır.




Ürünü Satın Almak ve İncelemek için Linke Tıklayınız ==> http://goo.gl/l8siBU

Yeşim Taşı

Genelde yeşil olarak bulunur.Sarı,beyaz,kahverengi,siyah,kırmızı ya da beyaz lekeli yeşil renklerde de olabilir.
Binlerce yıl öncesinde bu yana Çinliler Yeşim taşını en değerli taşlardan biri yapmışlardır.Efsaneye göre büyük Çin Ejderinin yeryüzüne boşalttığı tohumların donmuş hali Yeşim taşını oluşturmuştur.
Günümüzde bile Çinli işadamları ellerinde Yeşimden tılsımlar taşırlar,bir işe başlamadan önce onu tutar,okşar ve ondan güç alırlar.
Yeşim Taşının Etkileri
Diş problemleri ve ağrılarında faydalıdır. 
Ağzın içine yerleştirilen yuvarlak biçimli bir yeşim taşı,dişin yanında durur ve konuşulduğunda diş için rahatlatıcı etkisi olan titreşimler yayar. Kişiyi duyguların tutsaklığından kurtararak görüşünü netleştirir. Aşırıya kaçan duygusallıkları dengeler.Zihinsel odaklanmayı gerektiren çalışmalarda yardımcı olur.İçiniz korku ve endişeyle dolduğunda huzur ve güven verir.Kişinin kendini zayıf ve güçsüz hissettiği anlarda yeşimi kalbinin üzerine koyması içini rahatlatır. Elde tutulduğunda ısınarak rahatlatıcı bir his verir.Kendisini taşıyan kişilere akıl,cesaret ve adalet duyguları verir. Kazanılan başarının sonucunda insanın içinde doğabilecek olan kibir duygusunu engeller.Günlük kullanım için çok uygun bir taştır.Dengeli ve iyileştirici olan yeşil rengin etkisine sahiptir.Mücevher olarak özellikle konuşmacılar ve öğretmenler tarafından kullanılabilir.



Yorumlar

  1. Çok beğendiğim ve araştırdığım bir taştır. Ayrıca yeşim taşı faydaları hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜHRÜ SÜLEYMAN NEDİR? MÜHRÜ SÜLEYMAN SİMGESİ

Vav harfinin manası

İNCİ NİN FAYDALARI