Taşlarla Tedavi Yöntemleri, Doğaltaşlarla Tedavi Nasıl olur?


"Her şeyi yıkayan temizleyen sudur. Suyu temizleyen topraktır, toprağı temizleyen taştır" Fatime-tüz Zehra (s.a.)
Kozmik bilim ile son dönemde ülkemizde sık sık adını duyduğumuz çeşitli üniversitelerde bölümleri kurulan kozmik bilim ile açıklayalım. 
"Taş dünyadaki en önemli maddedir! Temizleyicidir ve toprağın bir türevidir. Dünyamız kozmik taşlar aminosilikat bileşenlerinden ve topraktan oluşur hatta taşlar toprağın türevleri diye adlandırır dünya bilimi tarafından. Bütün taşlar canlı ve enerjilidir. Dalga boyları farklıdır. Hava şartları ve ekolojik dengeye göre farklı özellikleri bugün anlaşılan doğal taşlar ve dünya ile beraber varolan fakat özellikleri bugün anlaşılan taşlar ve çeşitli hallerde bulunabilen tozlar çok önemlidir. Kozmik bilime göre taş ve toprak olmasaydı su temiz olamazdı. Bir mg. kozmik taş bin ton suyu temizler. Acaba bu yüzden mi kaynak suyu içilmesi tavsiye edilir  ve enerjisi yüksek gıdalarda toprak kullanılır. (pekmez gibi) " Küçük zerrecikler, taşlar bulunduğu yerdeki enerjiyi dönüştürerek çeşitli etkenlerle toprağın sertleşmesi sonucu oluşur. Bunda güneşin ve bulunduğu yerin etkisi de vardır.  Sonuç olarak taş toprağı arındırarak hem toprağı temizlemiş hem de insanlığa sunulan yeni bir enerji haline gelmiştir. "
Böyle büyük bir enerjinin varlığı söz konusu iken İslam'ın bundan bi'haber olması mümkün müdür?
Resulullah (s.a.a) Kur'an-ı Kerim'de adı geçen yakut, zümrüt, inci, mercan değil de neden akik taşı takmıştır? Çünkü her insan gibi her taşında bir fıtratı vardır. Herkes fıtratına uygun bir taş kullanmalıdır veya taşı, taşın fıtratına uygun yerde kullanmalıdır..  Resulullah (s.a.a)  Hendek savaşında mübarek karnına taş bağlamak sureti ile açlığını gidermesi mümkün gibi görünsede aynı dirayetle işlerine devam etmeleri de oldukça zordur. Oysa ki çölün ortasındaki bu kara taş mineral ve enerji yoluyla beden üzerinde etki ederek direnci artırmaya vesile olmuştur. Herşey Allah'ın izni ile vuku bulur. Bu bizler için canlı bir delildir. 
Bugün bizler ise bu ve bunun gibi bir çok uygulamadan da yola çıkarak taşları fiziksel ve ruhsal sıkıntılarımızı tedavi etmek için kullanabiliriz. Kemik erimesi, bel fıtığı, kas ağrıları,hormon bozuklukluğu, uykusuzluk, menopoz, troid, mide, bağırsak, yüksek tansiyon, kalp, romatizma, panik atak, migren hastalıklarının tedavisine tamamlayıcı unsur olarak kullanabiliriz. 
Şunu unutmamalıyız ki en iyi tedavi hasta olmamaktır; işte bu sebeple taşları önleyici olarak kullanmamız da mümkündür. 
Sağlıklı ruh daima sağlıklı bir bedene hizmet eder. 
Sonsuz şifa ile Rabb'ın emanında olun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MÜHRÜ SÜLEYMAN NEDİR? MÜHRÜ SÜLEYMAN SİMGESİ

Vav harfinin manası

İNCİ NİN FAYDALARI